vezi mai mult

Măsurile petrcute de ÎS „Întreprinderea silvo cinegetică Cimișlia” în primăvara anului 2023
05.04.2023     
 
Instruirea în domeniul securității și sănătății în muncă a angajaților în cadrul întreprinderii
24.01.2023     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Ziua Internațională a Pădurilor - 21 martie
19
03.2021
Ziua Internațională a Pădurilor - 21 martie
   
 

Adunarea Generală a Națiunilor Unite a adoptat Rezoluția A/RES/67/200 din 21 decembrie 2012, prin care a declarat aniversarea acestei zile, International Day of Forests, începând din anul 2013, scopul fiind de a crește gradul de conștientizare asupra conservării, gestionării și dezvoltării tuturor tipurilor de păduri, în beneficiul generațiilor prezente și viitoare.

   În scopul menținerii ordinii sanitare satisfăcătoare și asigurării unui aspect curat și îngrijit  al fondului forestieri gestionat, salubrizării sectoarelor de pădure cu risc sporit de poluare cu deșeuri, ÎS „Întreprinderea silvo-cinegetică Cimișlia" desfășoară acțiuni de salubrizare a fondului forestier gestionat.

   A fost elaborat un plan de măsuri pentru fiecare ocol, sector, canton silvic în parte, care va fi implementat în perioada 19.03.2021 - 31.03.2021, la care sunt implicaţi toți angajații întreprinderii.

O.S. Cimişlia/ Curtea Centrală

Liziera trupurilor de pădure: Ecaterinovca, Traian, La Drum.   Traseele:Valea Perjei - Cimişlia;Cimişlia - Comrat

O.S. Zloţi

Liziera trupurilor de pădure:Moleşti - Rezeni, Dealul  Munteni.     Traseele:Codreni - Zloţi;

O.S. Mihailovca

Liziera trupurilor de pădure: 30 Ani, Drumul Cimişliei, Cvasniţchi, Traseele:Mihailovca - Satul Nou;Batîr - Ciufleşti;Cimişlia - Căuşeni