vezi mai mult

Măsurile petrcute de ÎS „Întreprinderea silvo cinegetică Cimișlia” în primăvara anului 2023
05.04.2023     
 
Instruirea în domeniul securității și sănătății în muncă a angajaților în cadrul întreprinderii
24.01.2023     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Desfăşurarea concursului profesional "Cel Mai Bun Pădurar" ediţia XIX-a
30
08.2017
Desfăşurarea concursului profesional "Cel Mai Bun Pădurar" ediţia XIX-a
   
 

În perioada 08 - 10 august 2017, la sediile ocoalelor silvice Zloţi, Cimişlia şi Mihailovca, s-a desfăşurat faza I a Concursului Profisional "Cel mai bun pădurar" la nivel de ocol silvic cu participarea tuturor pădurarilor din întreprinderea silvică. Ca rezultat au fost desmnaţi cîte trei pădurari din fiecare ocol silvic care în urma rezultatelor opţinute s-au clasat pe locurile I, II, şi III.

Pe data de 25 august 2017, în incinta sediului întreprinderii, s-a desfăşurat faza II, la nivel de întreprindere, a acestui concurs cu participarea cîştifătorilor locului I, II şi III la faza I, nivel de ocol silvic.

În baza evaluării cunoştinţelor, abilităţilor şi competenţilor acestora, care au fost apreciate de către juriul în urma probelor teoretice şi practice, a fost desemnat ca cîştigător (locul I) a Concursului "Cel mai bun pădurar", la nivel de întreprindere, pădurarul ocolului silvic Cimişlia Tomescu Anatol. Locul II a fost ocupat de pădurarul ocolului silvic Mihailovca Godoroja Pavel. Locul III - pădurarul ocolului silvic Zloţi Vicol Andrei.

Învingătorul concursului, la nivel de întreprindere este delegat pentru participare la faza III, nivel ramural (naţional)